Menu

0

рсд0.00

Search
Generic filters
Exact matches only

Uslovi korišćenja sajta

Uslovi korišćenja sajta

Dobrodošli na autodeloviprodaja.com – internet stranicu (dalje u tekstu: sajt) koju u svrhu predstavljanja i prodaje auto delova i opreme renomiranih svetskih proizvođača za sva vozila putem interneta, uređuje Autodeloviprodaja sa sedištem u Beogradu, na adresi Bulevar kralja Aleksandra 391 – Zvezdara, R Srbija.
Za sve odgovore na pitanja o funkcionisanju ovog sajta i ugovornog odnosa između Vas (posetilaca ove internet trgovine) i nas, možete nas kontaktirati putem elektronske pošte: autodeloviprodajabg@gmail.com ili broj telefona + 381 64 48 00 177;

Opšte

Korišćenjem sajta pristajete na uslove i pravila koji slede – Uslove korišćenja sajta, Politiku privatnosti i Politiku upotrebe kolačića. Dodatno u slučajevima porudžbina i kupovine Opšte uslove poslovanja.

Autodeloviprodaja ulaže maksimalne napore da objavljeni sadržaji budu tačni i ažurni, s tim da ne isključuje mogućnost eventualnih grešaka, te ne preuzima odgovornost za iste. Stoga ne garantuje za tačnost ili potpunost podataka. Korisnici sajta sadržaj koriste na sopstvenu odgovornost. Svi tekstovi, fotografije i ilustracije na sajtu su informativnog karaktera i ne mogu biti predmet bilo kakve obaveze vlasnika sajta prema posetiocima sajta.

 • Privatnost podataka

Prilikom korišćenja različitih funkcija i sadržaja sajta možete biti upitani da unesete određene podatke, koji mogu biti i Vaši lični podaci (ime i prezime, adresa, kontakt telefon, email adresa). Više o svrhama i načinima prikupljanja i obrade podataka o ličnosti možete saznati u našoj Politici Privatnosti.

Kako bi kupovina bila uspešno realizovana potrebno je da Kupac unese tačne podatke o imenu i prezimenu, kontakt telefonu, e-mail adresi i adresi isporuke. U slučaju pravnog lica: tačan naziv pravnog lica, adresu sedišta, ime i prezime kontakt osobe koja u ime pravnog lica realizuje kupovinu, telefon kontakt osobe, email kontakt osobe, PIB i matični broj pravnog lica. Jedino uz obradu navedenih i minimalno neophodnih podataka, zaposleni naše kompanije i angažovane kurirske službe mogu biti u mogućnosti da Kupcu isporuče željeni artikal. Imajte na umu da određeni obim podataka Autodeloviprodaja mora obrađivati u svrhu ispunjenja zakonskih obaveza kompanije.

U slučajevima kada se odlučite da svoje podatke o ličnosti podelite sa nama, u svrhu omogućavanja korišćenja određenih pogodnosti i funkcija sajta, možete biti upitani za dodatnu saglasnost za obradu podataka u marketinškim svrhe i/ili za druge potrebe poslovanja kompanije.

 • Registracija

Registracija nije obavezna da bi se kupovina realizovala.
Kupac snosi svu odgovornost za tačnost i potpunost podataka koji su uneti prilikom registracije na sajtu ili poručivanja robe.

Nakon završetka procesa registracije Korisnik stiče mogućnost pristupa pojedinim personalizovanim sadržajima kao što su podaci o porudžbini, pregled istorije svih porudžbina, status porudžbine kao i dodatna obaveštenja u vezi popusta ili drugih pogodnosti.

registracijom korisnik potvrđuje:

 • da je u potpunosti upoznat i prihvata Uslove korišćenja ove internet prodavnice, Politike privatnosti i Politike upotrebe kolačića;
 • tačnost i potpunost u obrascu navedenih podataka,

Registrovani korisnici u obavezi su da sve vreme čuvaju pristupnu lozinku koja im je potrebna za korišćenje naloga u internet prodavnici, kao i da istu ne otkrivaju trećim licima. Ukoliko prekrše ovu obavezu, korisnici to čine na isključivu i sopstvenu odgovornost, te će u potpunosti snositi odgovornost prema oštećenima za svaku štetu nastalu takvim korišćenjem njihovog naloga.

ukidanje (gašenje) korisničkog naloga
Ukoliko želite obrisati svoj korisnički nalog, možete nam uputiti e-mail na sledeći način:

 • na mail iz zaglavlja ovih uslova, uputiti e-mail sa naznakom „Ukidanje korisničkog naloga“ i sledećom sadržinom : ime i prezime korisnika, adresa korisnika.

Zahtev za ukidanje korisničkog naloga mora biti poslat sa elektronske adrese sa kojom je korisnički nalog bio otvoren. O brisanju naloga obavestiti ćemo vas putem elektronske pošte.

 • Rezervacije

Proizvodi koje Kupac stavi u korpu u procesu kupovine nisu rezervisani, čak i nakon zaključenja porudžbine. Proizvod je rezervisan tek nakon potvrde od strane Prodavca, koja će biti dostavljena Kupcu pisanim putem u vidu email obaveštenja.

Autodeloviprodaja zadržava pravo da nakon slanja potvrde Kupcu, odustane od isporuke porudžbine, otkaže deo ili kompletnu porudžbinu u slučaju da nije u mogućnosti da poručeni proizvod isporuči ili ukoliko proceni da je u pitanju moguća prevara sa lažnim podacima kupca, te proceni da je potrebna dodatna provera i potvrda ili u bilo kom drugom slučaju u kojem proceni da postoji šansa da prodavac bude oštećen ukoliko bi isporučio robu bez dodatnih provera, ali će o svemu tome i eventualnom rešenju informisati Kupca putem e-maila ili telefonskim putem.

 • Izjava o odricanju od odgovornosti

Sve cene na sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.

Informacije su pružene u dobroj veri i sa težnjom da budu precizne i tačne. Autodeloviprodaja maksimalno koristi sve svoje resurse kako bi svi artikli na ovom sajtu bili prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne može garantovati da su svi podaci u potpunosti ispravni. Karakteristike proizvoda, zalihe i cene mogu brzo da se promene, tako da prodavac ne uspe pravovremeno da ispravi podatke na internet stranicama. U tom slučaju, prodavac će obavestiti kupca o izmenama i omogućiti mu da otkaže porudžbinu ili zameni naručeni artikal.

Sve fotografije proizvoda su simbolične i ne predstavljaju svojstva proizvoda.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo ponude, ali se ne podrazumeva da su svi dostupni u svakom trenutku i na našem lageru.

Trenutnu raspoloživost možete proveriti pozivajući telefon: 381 64 48 00 177 ili nam se možete obratiti slanjem upita na e-mail: autodeloviprodajabg@gmail.com

Autodeloviprodaja, niti bilo ko od njegovih organa, predstavnika, zaposlenih ili agenata nije odgovoran za bilo koju grešku i/ili propuste koji se mogu zadesiti na sajtu ( informacije koje nedostaju ili nisu dostupne, kao ni za viruse koji se mogu naći). Autodeloviprodaja nije odgovoran, niti preuzima bilo koju vrstu odgovornosti za bilo koju vrstu štetnih posledica nastalih usled kraćeg ili dužeg prekida rada internet servisa, nepravilnog funkcionisanja ili problema u funkcionisanju Interneta, kvarova na kompjuterskoj opremi ili problema sa istom, problema u funkcionisanju telekomunikacione opreme ili neke druge vrste uređaja i opreme, a koji su van kontrole i uticaja Autodeloviprodaja.

U skladu sa tim, korisnik preuzima punu odgovornost pri korišćenju sajta i informacija koje se na njemu nalaze. Autodeloviprodaja nije odgovoran za bilo koje posledice korišćenja informacija sa sajta.

 • Linkovi ka sajtovima trećih lica

Ovaj sajt može imati linkove ka drugim sajtovima koji pripadaju trećim licima, a u svrhu pružanja više informacija našim posetiocima. Autodeloviprodaja nema kontrolu nad tim sajtovima i ne može biti odgovoran za njihov sadržaj, niti zaštitu privatnosti i bezbednosti. Navedeni internet sajtovi svima su dostupni na sopstvenu odgovornost. Molimo Vas pre upotrebe tih sajtova pročitate njihove Uslove korišćenja i Politike zaštite privatnosti i upotrebe kolačića, kako biste shvatili eventualne mogućnosti i posledice korišćenja istih.

 • Zaštita intelektualne svojine

Svako kopiranje ili preuzimanje materijala sa našeg sajta, bilo njegovog dela ili u celosti, dozvoljeno je samo uz našu pisanu saglasnost, u suprotnom preduzećemo sve zakonske mere u cilju zaštite prava i interesa kompanije.

 • Izmene sadržaja sajta

Autodeloviprodaja zadržava pravo izmena uslova korišćenja i ažuriranja sajta s vremena na vreme. Može promeniti sadržaj ili bilo koji deo sajta. Izmenjeni uslovi stupaju na snagu odmah nakon izmene i primenjivaće se na sve buduće pristupe. Kao posledica povremenog ažuriranja sajt može biti u određenim vremenskim periodima nedostupan.

 • Događaji van naše kontrole

Ne snosimo odgovornost zbog bilo kog kršenja Uslova korišćenja izazvanog događajima ili okolnostima koje su bile van naše razumne kontrole.

 • Upotreba informacija

Ne snosimo bilo kakvu odgovornost za gubitak ili štetu koja nastane u vezi sa upotrebom informacija, i/ili mišljenja sa našeg sajta, uključujući ali ne ograničavajući se na:

 • bilo koje gubitke ili štetu koja nije prouzrokovana našom povredom,
 • poslovne gubitke,
 • gubitke profita; gubitke podataka; gubitke u proizvodnji; gubitke komercijalnih ili poslovnih mogućnosti; ušteda ili popusta,
 • indirektne, posledične ili specijalne gubitke ili štete, uključujući bilo koje gubitke ili štete koje su bile predvidive u vreme kada su doneti ovi Uslovi korišćenja,
 • bilo koji gubitak ili šteta nastala na Vašim računarskim programima, platformi ili podacima, koji su nastali u vezi sa upotrebom našeg sajta.

 

 • Delimična ništavost Uslova korišćenja

U slučaju da se za bilo koju odredbu ovog Ugovora utvrdi da je ništavna od strane nadležnog suda, to neće uticati na punovažnost preostalih odredaba ovog Ugovora, koje će nastaviti da se primenjuju u celosti.

 • Rešavanje sporova

U slučaju spora proisteklog iz ovog Ugovora, učinićemo sve što je u našoj moći u cilju sporazumnog rešenja svih eventualnih sporova. U suprotnom, stvarno nadležan biće sud u Beogradu.

 • Žigovi

Korišćenje naziva brendova i žigova služi isključivo radi naznačenja namene robe, rezervnih delova i pribora, shodno član 54 stav 3 Zakonu o žigovima (“Sl. glasnik RS”, br. 6/2020).

 • Kontaktirajte nas

Svoje pojedinačne upite vezane za konkretne proizvode, njihovu adekvatnost i funkcionalnost, naš sajt ili poslovanje možete nam uputiti na e-mail-a autodeloviprodajabg@gmail.com

Ažurirano: jun 2020

X